lotta

lotta

Vill du prova på KranioSakral terapi ?

 

för att få hjälp med bland annat stressrelaterade besvär, tics, tinnitus, fibromyalgi, sömnbesvär?
Terapeut:

Unknown

KranioSakral terapi (KS) är en terapiform som utvecklats ur osteopatin av den amerikanske osteopatiske läkaren William G Sutherland.

I USA och England har medicinsk forskning visat att denna terapiform har mycket god effekt på en persons fysiska, emotionella och mentala hälsa. I USA används KranioSakral terapi parallellt med skolmedicinska behandlingsmetoder för att uppnå önskat resultat. Privata sjukförsäkringsbolag, kräver ofta att man använder KranioSakral terapi när allt annat inom skolmedicin och alternativmedicinska behandlingsmetoder inte gett önskat resultat.
I Sverige har vi en bit kvar innan terapin är accepterad inom skolmedicinen.

KS är en metod där man mycket mjukt behandlar kraniets alla ben i relation till ryggraden och bäckenet. Man löser spänningar i bindväv och hjärnhinnor, balanserar nervsystemet vilket får hjärnan att slappna av. Trycket normaliseras i ryggmärgsvätskan och man arbetar med kranialnervernas förbindelse till resten av kroppen.
Kroppen ges möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser så en djup läkning kan ske och vävnad kan hitta tillbaka till sin originalrörelse. Varje KranioSakral behandling är alltid individuellt utformad beroende på person och behov. Många upplever stressreduktion och bättre sömn efter behandling.

Boka tid för prova-på-behandling gör du här.
Här kan du läsa vilken hjälp andra fått.
Vill du vet mer läs här.

Prenumerera på mina blogginlägg
Du får en sammanfattning av alla blogginlägg 1 gång/månad, avbryt enkelt när du vill.

Dela inlägget