lotta

lotta

Behöver din hjärna vila?

Unknown

Kraniosakral terapi är en metod där man mycket mjukt behandlar kraniets alla ben i relation till ryggraden och bäckenet. Man löser spänningar i bindväv och hjärnhinnor, balanserar nervsystemet vilket får hjärnan att slappna av. Trycket normaliseras i ryggmärgsvätskan och man arbetar med kranialnervernas förbindelse till resten av kroppen.

Bättre sömn
Kroppen ges möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser så en djup läkning kan ske och vävnad kan hitta tillbaka till sin originalrörelse. Varje KranioSakral behandling är alltid individuellt utformad beroende på person och behov. Många upplever stressreduktion och bättre sömn efter behandling.

Rent fysiskt kan en behandling vara avslappnade och släppa på spänningar som hindrar hälsa och välmående. Den återställer cirkulation och flöde. Behandlingen har också en påverkan på den emotionella/mentala aspekten av en spänning. Det finns alltid en anledning att spänningen har uppstått.

Forskning kring kraniosakral behandling
Sedan september 2009 pågår Skandinaviens första vetenskapliga forskning på Kraniosakral terapi. Denna forskning är ett samarbete mellan Sahlgrenska universitetssjukhuset och Bröderna Tranbergs institut.

Kontakta Liv Ranweg 070 – 57 56 570 eller liv.ranweg@hotmail.com
eller boka direkt här.

Prenumerera på mina blogginlägg
Du får en sammanfattning av alla blogginlägg 1 gång/månad, avbryt enkelt när du vill.

Dela inlägget