skip to main navigation

Lotta Lindgren

Syster min – om kärlek och andra svårigheter

17 december, 2015

Syster min    Syster min – är en personligt utforskande berättelse om två systrar och deras svårigheter att bekräfta, acceptera och älska varandra och om vägen till att bli bättre på det. Mitt i processen drabbas den ena systern av en svår cancer och det är till slut döden som hjälper dem att våga visa sin kärlek till varandra.

Pris: 150:- (+ 28:- i porto)

Prenumerera på mina blogginlägg
Du får en sammanfattning av alla blogginlägg 1 gång/månad, avbryt enkelt när du vill.

Flera kurser på gång.

Läs mer...

Kurs i ledarskap och kommunikation för ledare, medarbetare, politiker, lärare och alla andra som vill utvecklas i sin roll på …

Läs mer...

Är det bekymmer i personalgruppen – allt från konflikter och samarbetsproblem till attitydproblem och bristande ledarskap – så lönar det…

Läs mer...

back on top