skip to main navigation

Lotta Lindgren

Syster min – om kärlek och andra svårigheter

17 december, 2015

Syster min    Syster min – är en personligt utforskande berättelse om två systrar och deras svårigheter att bekräfta, acceptera och älska varandra och om vägen till att bli bättre på det. Mitt i processen drabbas den ena systern av en svår cancer och det är till slut döden som hjälper dem att våga visa sin kärlek till varandra.

Pris: 150:- (+ 28:- i porto)

Prenumerera på mina blogginlägg
Du får en sammanfattning av alla blogginlägg 1 gång/månad, avbryt enkelt när du vill.

Om du bara ska gå en ledarskapsutbildning – gå KLOK.

Läs mer...

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få information direkt i din e-postlåda.

Läs mer...

OM FÖRÄNDRING Einstein skrev: Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med…

Läs mer...

back on top